CARTOFI CU COAJA DESPICATI LA CUPTOR

IMG_1214

Nu stiu ce poate fi mai simplu si mai sanatos decat niste cartofi cu coaja la cuptor. Iar in perioada postului este mancarea cea mai indicata, serviti impreuna cu salata proaspata sau una din varza murata completeaza nivelul de vitamine.
Sa trecem la treaba!

INGREDIENTE:                             TIMP ESTIMAT – 5 min + 40 min

cartofi
ulei, sare

Am plasat acesta mancare la categoria „retete rapide” pentru ca ne ia doar 5 minute sa pregatim cartofii, iar cat timp acestea stau in cuptor ne  puteim ocupa de alte treburi.
Deci, cartofii se spala foarte bine si se despica felioare, dar nu se taie pana la capat. Trebuie sa obtinem un fel de evantai.

IMG_1150

Aranjam bulbii intr-o tava de cuptor pe care am asternut hartie de copt, ii stropim cu ueli si ii  dam la cuptor pentru 40 minute. Daca aveti un soi de cartofi mai putin duri ar putea fi gata si mai devreme.
Scoatem din cuptor si servim pe un platou, presurand verdeata.

IMG_1204

Daca va place aceasta reteta sau altele de pe blog dati like la pagina mea de Facebook www.facebook.com/BlogCuSareSiPiper

Tag-uri:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

floricacuisine

Welcome to my cuisine! Let's cook!

Evelina's Food

Rețete gustoase și sănătoase!

OSPĂȚ VEGAN

Bucate vegan pe gustul tău, un adevarat ospăț

EMY'S KITCHEN

BUCATARIA EMILIEI

Gustosel

Descoperă bucuria de a găti acasă!

blog cu sare si piper

Un blog pentru toti cei pasionati de bucatarie, retete rapide, bucate gustoase si sanatoase

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat: